top of page

Fisketur i Sverige

Velkommen til et dansk uddrag af hjemmesiden. Kort fortalt så drives Swedfishing AB af Christian Krintel. En fiskegal dansker bosiddende i de dybe smålandske skove, som nås med et par timers kørsel fra København.

Siden foråret 2021 har Swedfishing AB tilbudt guidede fisketure med båd på søerne i den pragtfulde natur. Bådene er stabile og sikkerheden i højsædet. F.eks. indgår redningsveste og flydedragter ligesom at man som passagerer er forsikret gennem firmaets guideforsikringer. Udover dette sørges der for fiskegrej selvom man også er velkommen til at medbringe grej hjemmefra også. Desuden kan jeg gennem samarbejder arrangere hotel, pensionat, camping eller en fisketur med hytte. Fiskeriet kan betales direkte i båden med Visa eller Mastercard. Overnatning direkte til hotellet. Turene er skræddersyede og kan bookes via kontaktformularen. Hvis du klikker her kan du se eksempler på de mest populære ture i 2022.  

Hvis du aldrig har fisket før er det her du skal være. Christian har undervist lystfiskeri siden 90’erne, holder foredrag om lystfiskeri og har derudover lang erfaring med undervisning fra gymnasier og universiteterne i København, Lund og Californien. Fisketure med familien fungerer således fremragende og børn ned til 5 år kan som regel, med lidt hjælp fra forældre, lære at bruge en fiskestang på relativt kort tid. Specielt velegnet til mindre børn har jeg specielle “fang en fisk” og “lær at kaste” ture, som ikke er fra båd men fra bredden. Disse er perfekte udflugter for familien om sommeren og varer cirka 4 timer. Vi sørger desuden for et lille telt og klapstole med hvis der skulle komme en byge.

 Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig enten via kontakt formularen, mail eller på telefon +4531472679 / +46790793959 

bottom of page