20210726_204531_edited_edited

Velkommen til den danske version af hjemmesiden. Den er mindre omfattende end den engelske hovedside som man må over på, for at finde detaljerede beskrivelser. Disse er dog for det meste linkede direkte fra de korte beskrivelser her og en dansk søsterside er på vej.

Kort fortalt så drives Swedfishing AB af Christian Krintel. En fiskegal dansker bosiddende i de dybe smålandske skove, som faktisk kan nås inden for et par timers kørsel fra København.  

Siden foråret 2021 har Swedfishing AB tilbudt guidede fisketure med båd på søerne i den pragtfulde natur her. Bådene er stabile og sikkerheden i højsædet. F.eks. indgår redningsveste og, i de kolde måneder, flydedragter ligesom at man som passagerer er forsikret gennem firmaets guideforsikringer. Udover dette sørger vi selvfølgelig for fiskegrej selvom man er velkommen til at medbringe grej hjemmefra også. Desuden kan vi gennem samarbejder arrangere hotel, pensionat, camping eller en fisketur med hytte. Klikker du her kan du kigge på nogle af de færdige pakker vi har sat sammen. Disse kan betales direkte via webshoppen eller når du kommer frem. Vi accepterer alle almindelige betalingskort osv. Øvrige pakker, f.eks. med hytte eller camping eller helt skræddersyede ture kan vi også fixe. Det kræver bare at du tager kontakt f.eks. via kontaktformularen

Hvis du aldrig har fisket før er det her du skal være. Christian har undervist lystfiskeri siden 90’erne, holder foredrag om lystfiskeri og har derudover lang erfaring med undervisning fra gymnasier og universiteterne i København, Lund og Californien. Fisketure med familien fungerer således fremragende og børn ned til 5 år kan som regel, med lidt hjælp fra forældre, lære at bruge en fiskestang på relativt kort tid. Specielt velegnet til mindre børn har jeg specielle “fang en fisk” og “lær at kaste” ture, som ikke er fra båd men fra bredden. Disse er perfekte udflugter for familien om sommeren og varer cirka 4 timer. Vi sørger desuden for et lille telt og klapstole med hvis der skulle komme en byge.

 Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig enten via kontakt formularen, mail eller på telefon +4531472679 / +46790793959 

big pike

Swedfishing AB
 
- din ven på fisketur i Sverige.